
Mäso a ryby
Priestor pre mäsových kráľov, ktorí si bez kačacieho stehienka alebo kusa bravčového pliecka nevedia predstaviť ani jeden deň. V takom prípade odporúčame siahať okrem mäsových receptov občas aj po tých rybacích. Okrem toho, že delikatesná rybacinka dodá nášmu telu dôležité minerály, je pre náš žalúdok stráviteľnejšia ako hovädzí steak.
Recepty
03.11.2020 11:50
Varenie – Recepty – Mäso a ryby
Pečený bravčový bôčik so žemľovou plnkou chutí najlepšie s knedľou a kapustou.
Ingrediencie:
400 g bravčového...
26.10.2020 12:26
Varenie – Recepty – Mäso a ryby
Dusená baranina dochutená hrozienkami, mandľami, perníkom a ríbezľovým lekvárom.
Ingrediencie:
400 g baranieho stehna
20g údenej...
Sviatočné záviny pre náročných
Mäsové záviny sú možno trochu náročnejšie na prípravu, ale výsledok stojí za to. Možno dobrá alternatíva pre sviatočnú tabulu. A praktická pochúťka, lebo sa môže konzumovať teplá i studená. Či už francúzsky závin alebo plnené bravčové stehno a rovnako prievidzský závin.
WEB pre celú rodinu
Kontakt
magazín Doma a Rada
domarada@gmail.com