Mäso a ryby

Priestor pre mäsových kráľov, ktorí si bez kačacieho stehienka alebo kusa bravčového pliecka nevedia predstaviť ani jeden deň. V takom prípade odporúčame siahať okrem mäsových receptov občas aj po tých rybacích. Okrem toho, že delikatesná rybacinka dodá nášmu telu dôležité minerály, je pre náš žalúdok stráviteľnejšia ako hovädzí steak.

Recepty

03.11.2020 11:50
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Pečený bravčový bôčik so žemľovou plnkou chutí najlepšie s knedľou a kapustou.   Ingrediencie: 400 g bravčového...
26.10.2020 12:26
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Dusená baranina dochutená hrozienkami, mandľami, perníkom a ríbezľovým lekvárom.   Ingrediencie: 400 g baranieho stehna 20g údenej...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Sviatočné záviny pre náročných

Mäsové záviny sú možno trochu náročnejšie na prípravu, ale výsledok stojí za to. Možno dobrá alternatíva pre sviatočnú tabulu. A praktická pochúťka, lebo sa môže konzumovať teplá i studená. Či už francúzsky závin alebo plnené bravčové stehno a rovnako prievidzský závin.

 

WEB pre celú rodinu

Kurča s pilafom

Detviansky rezeň

Mleté teľacie rezne

Ražniči zo zajaca

Plnený pstruh

Baranie na šťave

Srbský rezeň

Kontakt

magazín Doma a Rada domarada@gmail.com