Mäso  a  ryby

Recepty

15.06.2021 16:22
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Hydinové krokety môžeme pripraviť aj zo zvyškov duseného či vareného hydinového mäsa.   Ingrediencie: 250 g mäsa z hodiny 40 g masla 40 g hrubej múky 150 ml...
27.02.2021 08:46
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Kurča s pilafom a s grilovanými rajčiakmi poteší milovníkov hydinového mäsa a ryže.   Ingrediencie: 1 kurča    100 g...
03.11.2020 11:50
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Pečený bravčový bôčik so žemľovou plnkou chutí najlepšie s knedľou a kapustou.   Ingrediencie: 400 g bravčového bôčika rasca soľ Plnka: 30 g masla 80 g...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Sviatočné záviny pre náročných

Mäsové záviny sú možno trochu náročnejšie na prípravu, ale výsledok stojí za to. Možno dobrá alternatíva pre sviatočnú tabulu. A praktická pochúťka, lebo sa môže konzumovať teplá i studená. Či už francúzsky závin alebo plnené bravčové stehno a rovnako prievidzský závin.

Kontakt

magazín Doma a Rada domarada@gmail.com