Príprava jedál

Články

25.08.2021 18:40
Varenie – Príprava jedla   Na prvý pohľad sa zdá, že mäsový vývar nie je na prípravu náročný. Veď dať variť kus mäsa a pár kúskov zeleniny predsa nemôže byť problém ani pre začiatočníka. No...
23.08.2021 13:55
Varenie – Príprava jedál   Pri pečení koláčov a zákuskov z piškótového cesta, je dôležitou fázou vyšľahanie snehu z vaječných bielkov. Naoko ide o jednoduchý úkon, ktorý by...
18.08.2021 19:46
Varenie – Príprava jedál   Máte radi ryby a rôzne morské špeciality? A neviete zabudnúť najmä na chuť kreviet, ktoré ste mali možnosť jesť v reštaurácii na talianskej riviére? Môžete...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Ako sa stať majstrom v grilovaní?

Každý chce byť na grilovacej párty majstrom. Prečo nie? Môže byť dokonca aj profíkom v grilovaní. Ak zvládne grilované pochúťky, či už ryby, kurča alebo zeleninu, napríklad cukinu. A nejde len o konzumáciu, ale aj o štýl života. Pretože grilovanie je spojené s príjemným posedením s rodinou a s priateľmi. Treba však poznať zásady zdravého grilovania.

Drobničky spoza sporáka

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť vo vývare, potom bude šťavnatejšie a nebude...

Vybrali sme

Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24
14.08.2011 09:18
14.08.2011 09:14
14.08.2011 09:09
14.08.2011 09:04
14.08.2011 08:59
14.08.2011 08:43
14.08.2011 08:36
14.08.2011 08:30
1 | 2 | 3 >>

Kontakt

magazín Doma a Rada domarada@gmail.com