Archív článkov

12.06.2011 11:34
Varenie – Recepty - Mäso a ryby   Vďaka chutnej marináde získa tofu výnimočnú chuť. Ocení aj ten, kto si tento prírodný produkt doteraz neobľúbil. Ingrediencie: 500 g tofu soľ petržlenová vňať rasca sójový alebo slnečnicový olej hlávka šalátu, paradajky alebo iná čerstvá...
12.06.2011 11:20
Varenie – Recepty - Mäso a ryby   Jednoduchý recept vhodný aj na večerné rodinné posedenie na chate. Najmä, ak sme si huby nazbierali v lese sami. Ingrediencie: 500 g varených sójových bôbov 200 g čerstvých húb soľ 40 g masla rasca 1 vajce 200 ml...
12.06.2011 11:15
Varenie – Recepty - Mäso a ryby   Kombináciu húb a ryže si môže do svojho obľúbeného receptára pridať každý milovník vegetariánskej kuchyne. Ingrediencie: 250 g čerstvých húb 1 väčšia cibuľa olej mleté čierne korenie 250 g ryže petržlenová vňať Príprava: V tlakovom hrnci...
12.06.2011 11:09
Varenie – Recepty - Mäso a ryby   Sýte, jednoduché a veľmi chutné. Na grile môže skončiť namiesto mäsového výrobku rovnako úspešne aj syr. Ingrediencie: 400 g tvrdého syra (osem plátkov) 200 g šunky olej Príprava: Mastný alebo pergamenový papier potrieme olejom, dáme naň plátok...
12.06.2011 11:01
Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá   Vyžadujú trochu kuchárskej trpezlivosti. Ale plnenými košíčkami zo salámy príjemne prekvapíte aj náročných gurmánov. Ingrediencie: 4 hrubšie kolieska salámy olej 4 menšie vajcia soľ 50 g tvrdého syra mletá červená paprika Príprava: Salámu...
11.06.2011 15:05
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Príprava mäsového závinu si vyžaduje trochu viac zručnosti, ale výsledok prepojených chutí šunky, údenej klobásky, vajec a pečeného mäsa stojí za to. Ingrediencie: 600 g bravčového mäsa z orecha 150 g šunky 400 g plnky ...
11.06.2011 15:02
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Tajomstvo tohto poľovníckeho receptu je charakter moridla, ktoré dodá pred tepelnou úpravou jeleniemu mäsu správne grády. Ingrediencie: 600 g mäsa z jelenieho stehna alebo pleca 40 g údenej slaniny 40 g oleja 20 g cibule 100 g koreňovej zeleniny soľ...
11.06.2011 14:57
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Kapor, to nemusí byť len klasika v trojobale. Výborná je aj kombinácia tejto sladkovodnej ryby s hubami a ďalšími výraznými ingredienciami. Alobal umožňuje prípravu aj v prírode. Ingrediencie: 500 g očisteného kapra alebo inej...
11.06.2011 14:54
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Rýchly a nenáročný recept, podľa ktorého si pstruha pripraví aj menej skúsený kuchár. Použiteľné v panelákovej kuchyni i v záhrade na grile.   Ingrediencie: 4 menšie pstruhy soľ mletá červená paprika 120 g údenej...
11.06.2011 14:52
Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Lahôdka z bravčového mäsa vylepšená chuťou šunky a syra ulahodí najmä veľkým jedákom. Ingrediencie: 300 g bravčového mäsa zo stehna 80 g šunky 60 g eidamského syra soľ horčica 40 g múky olej Príprava: Bravčové rezne natenko naklepeme, okraje...
Záznamy: 2831 - 2840 zo 2845
<< 281 | 282 | 283 | 284 | 285 >>

 

WEB pre celú rodinu

Facebook

Kontakt

magazín Doma a Rada domarada@gmail.com